Σταυρούλα Σιάμου “Με τα μάτια κλειστά”

Σταυρούλα Σιάμου “Με τα μάτια κλειστά”

5/2/2022 – 26/2/2022

Κύκλος τεσσάρων μαθημάτων με την Σταυρούλα Σιάμου.

Το studio Choroskinisirythmos έχει την χαρά να φιλοξενήσει ακόμα μια φορά την καταπληκτική έρευνα κίνησης της Σταυρούλας Σιάμου για τα τέσσερα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Τι συμβαίνει όταν σωπαίνει για λίγο η “βασίλισσα” των αισθήσεων;
Πώς επηρεάζει τις υπόλοιπες αισθήσεις, κυρίως την αφή και την ακοή;
Σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα επιχειρήσουμε να εξερευνήσουμε αυτά τα ερωτήματα. Θα αφουγκραστούμε την εσωτερική ζωή του σώματος, αλλά και τη σχέση του με τον έξω κόσμο μέσω της αφής και της ακοής, ελπίζοντας πως ανοίγοντας ξανά τα μάτια μας στο φως , κάτι από το βάθος της “τυφλότητας” θα παραμείνει.

Tο studio Choroskinisirythmos λαμβάνει κάθε μέτρο για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του. Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες: Σάββατο:5-12-19 και 26 Φεβρουαρίου
Ώρες: 15.30-18.00
Κόστος: 70 ευρώ

Πληροφορίες και κράτηση θέσης

ΧΟΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΡΥΘΜΟΣ
Μεσογείων 446 Αγία Παρασκευή (είσοδος από Στρ. Οδ. Μαρουλή) 1ος όροφος
Τηλ.επικοινωνίας: 6973204526 / 2106545809
info@choroskinisirythmos.com

Βιογραφικά

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΑΜΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και με υποτροφία του Ιδρύματος Κούλας Πράτσικα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μαθήματα release technique και αυτοσχεδιασμού.

Εχει χορέψει με τις ομάδες: Tα Μήλα, Χορικά, 14 η μέρα, Μετακίνηση, Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση, Λάθος Κίνηση, Πέρσα Σταματοπούλου, Quasi stellar, Griffon, Ομάδα Εδάφους, amorphy.org., Blitz, Lemurius, Sine Qua Non, Ermira Goro,Τζένη Αργυρίου.

Στο θέατρο έχει συν-σκηνοθετήσει με τον Γ. Γάλλο την παράσταση “Μάκβεθ” του Γ.Σαιξπηρ το 2006, με τον Π. Δεντάκη τον “Μανδραγόρα” του Ν. Μακιαβέλλι (στο θέατρο του Νέου Κόσμου) και με τον Δ. Καρατζά την παράσταση “Η γυναίκα που κάθεται” του Δ. Καρατζά.
Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: Guns, guns, guns της ομάδας Blitz,και “Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Πιραντέλλο, «Φαέθων» του Δ. Δημητριάδη ,«Ρόμπ» του Ευθύμη Φιλίππου, όλα σε σκηνοθεσία Δ.Καραντζά.
Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί σε σκηνοθεσίες των:
Θ. Αμπαζή, Ό. Λαζαρίδου, Ά. Τομπούλη, Β. Θεοδωρόπουλου,
Τάσου Μπαντή, Α. Ξάφη, Β. Μαυρογεωργίου, Η. Χιώτη, Blitz,
Σ. Βγενοπούλου, Δ. Καραντζά, Ι. Βουλγαράκη, Α.Αντωνόπουλου,Α. Αντύπα ,Γ. Χουβαρδά, Γ. Μαυραγάνη.

Διδάσκει αυτοσχεδιασμό και σύνθεση στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ακτίνα».