Εργαστήρι αυτοσχεδιασμού με την Σταυρούλα Σιάμου

Εργαστήρι αυτοσχεδιασμού με την Σταυρούλα Σιάμου

Βαρύτητα και άλλες δυνάμεις

27/6/2023 – 1/7/2023

Μια από τις πρώτες και πιο βαθιές απολαύσεις χορεύοντας είναι να αναγνωρίζεις στο σώμα σου τις φυσικές δυνάμεις: βαρύτητα, κεντρομόλος, ορμή. Δεν χρειάζεται να κάνουμε φυσική, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να πέφτεις -ή να πετάς στον ύπνο σου-, να στρίβεις , να παίρνεις φόρα και να μη μπορείς να σταματήσεις.
Σε αυτόν το εργαστήρι θα αποπειραθούμε να ξαναθυμηθούμε αυτήν τη χαρά: να κάνεις το σώμα σου το πεδίο όλων αυτών των πρωταρχικών αισθημάτων. Εξερεύνηση, αναρώτηση, ανταλλαγή θα είναι τα εργαλεία μας.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΑΜΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και με υποτροφία του Ιδρύματος Κούλας Πράτσικα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μαθήματα release technique και αυτοσχεδιασμού.
Έχει χορέψει με τις ομάδες: Τα Μήλα, Χορικά, 14 η μέρα, Μετακίνηση, Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση, Λάθος Κίνηση, Πέρσα Σταματοπούλου, Quasi stellar, Griffon, Ομάδα Εδάφους, Blitz, Lemurius, Sine Qua Non, Ermira Goro,Τζένη Αργυρίου.
Στο θέατρο έχει συν-σκηνοθετήσει με τον Γ. Γάλλο την παράσταση “Μάκβεθ” του Γ.Σαιξπηρ το 2006, με τον Π. Δεντάκη τον “Μανδραγόρα” του Ν. Μακιαβέλλι (στο θέατρο του Νέου Κόσμου) και με τον Δ. Καρατζά την παράσταση “Η γυναίκα που κάθεται” του Δ. Καρατζά.
Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: Guns, guns, guns της ομάδας Blitz,και “Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Πιραντέλλο, «Φαέθων» του Δ. Δημητριάδη ,«Ρόμπ» του Ευθύμη Φιλίππου, όλα σε σκηνοθεσία Δ.Καραντζά.
Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί σε σκηνοθεσίες των:
Θ. Αμπαζή, Ό. Λαζαρίδου, Ά. Τομπούλη, Β. Θεοδωρόπουλου,
Τάσου Μπαντή, Α. Ξάφη, Β. Μαυρογεωργίου, Η. Χιώτη, Blitz,
Σ. Βγενοπούλου, Δ. Καραντζά, Ι. Βουλγαράκη, Α.Αντωνόπουλου,Α. Αντύπα ,Γ. Χουβαρδά, Γ. Μαυραγάνη.

Διδάσκει αυτοσχεδιασμό και σύνθεση στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ακτίνα».

Πληροφορίες και κράτηση θέσης

Το studio Choroskinisirythmos λαμβάνει κάθε μέτρο για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες/Ώρες:
27/6/2023 20.00 – 22.30
28/6/2023 20.00 – 22.30
29/6/2023 20.00 – 22.30
30/6/2023 20.00 – 22.30
1/7/2023 13.00 – 15.30
Κόστος: 90 euro

ΧΟΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΡΥΘΜΟΣ
Μεσογείων 446 Αγία Παρασκευή (είσοδος από Στρ. Οδ. Μαρουλή) 1ος όροφος
Τηλ.: 6973204526 / 2106545809
Email: info@choroskinisirythmos.com

  Οικονομική Πολιτική Σεμιναρίου
  • Η εξολοκλήρου πληρωμή του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεται μέρος του σεμιναρίου, αλλά η τιμή του παραμένει συμπαγής.
  • Η θέση κρατείται προσωρινά κατόπιν συνεννόησης, αλλά η οριστική εξασφάλιση της γίνεται μόνο με την κατάθεση του ποσού των 50 ευρώ.
  • Σημειώνεται πως το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά σας , μέχρι την Τετάρτη 31/5, για το συγκεκριμένο σεμινάριο Εργαστήρι αυτοσχεδιασμού με την Σταυρούλα Σιάμου, θα σας επιστραφεί πίσω το ποσό των 25 ευρώ.
  • Αν ακυρώσετε από το Πέμπτη 1/6 και μετά, (τραυματισμός, covid, ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια), το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά εάν επιθυμείτε, μπορείτε να βρείτε αντικαταστάτη να πάρει την θέση σας.
  • Σημειώνεται πως το studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανό τραυματισμό.
  • Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου υπάρχει φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση.
  • Με την συμμετοχή σας αποδέχεστε την δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο στην ιστοσελίδα το Fb και το instagram του studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ.