Ακροβατικά Εδάφους με την Λία Χαμηλοθώρη

Ακροβατικά Εδάφους με την Λία Χαμηλοθώρη

11/3/2023 – 12/3/2023

Μέσα από δύο δίωρες συναντήσεις που θα «φέρουν τα πάνω… κάτω» ,θα τρέξουμε, θα γυμναστούμε, θα συνεργαστούμε και θα ξεπεράσουμε την ανασφάλεια που τυχόν μας δημιουργούν οι κατακόρυφες θέσεις.
Έπειτα από κατάλληλη ενδυνάμωση και διατάσεις θα περάσουμε βάρος στα χέρια και θα παίξουμε με τη βαρύτητα και το κέντρο μας αλλάζοντας συνεχώς την κατεύθυνσή του.
Ποιός είναι ο ρόλος του κέντρου βάρους του σώματος σε όλες τις εκφάνσεις της ακροβατικής και πώς μπορούμε να το χειριστούμε σε ανάποδες και πρωτότυπες θέσεις; Πώς μπορεί ένα άλλο σώμα να με στηρίξει και να με οδηγήσει σε αυτές τις θέσεις και πόσο εύκολα μπορούν να χορέψουν τα πόδια όταν παίρνουν τη θέση τους τα χέρια;
Θα αναζητήσουμε παρέα διάφορες περίεργες θέσεις των ποδιών στον αέρα αφού από την πολύ αρχή του μαθήματος τα πόδια θα φύγουν από το πάτωμα και θα αναλάβουν δράση τα χέρια!

Βιογραφικό

Η Λία Χαμηλοθώρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και ήταν από μικρή αθλήτρια της ρυθμικής και αργότερα για πολλά χρόνια του ακροβατικού συλλόγου ΓΑΣ Ειρήνη Περιστερίου.
Μετά την αποφοίτησή της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» από όπου αποφοίτησε το 2010 με άριστα. Το 2011, έπειτα από εξετάσεις έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση για βελτίωση τεχνικής στις Βρυξέλλες του Βελγίου (Danscentrum Jette), όπου για δύο χρόνια παρακολούθησε σεμινάρια τεχνικής και αυτοσχεδιασμού με σημαντικούς δασκάλους.
΄Εχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό (Cie la ignorancia, Creo dance company, Κι όμως Κινείται, Prolet OCD Dance co, Κινητήρας Χοροθέαμα, Paracoon, Krama, Transito κα), ήταν μέλος της ελληνικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Homme@home μέσω του κέντρου χορού Ι.Ρ.Ντάνκαν και υπήρξε βοηθός χορογράφου στην ομάδα Φora etc.
Διδάσκει σύγχρονο χορό και ακροβατικά σε ερασιτεχνικές σχολές χορού και κίνηση στη Δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Πληροφορίες και κράτηση θέσης

Tο studio Choroskinisirythmos λαμβάνει κάθε μέτρο για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του. Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες/Ώρες:
11/3/2023 15.00 – 17.00 προχωρημένο επίπεδο 16+ και ενήλικες
12/3/2023 10.30 – 12.30 παιδιά 10-15 ετών
Κόστος: 20 euro

ΧΟΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΡΥΘΜΟΣ
Μεσογείων 446 Αγία Παρασκευή (είσοδος από Στρ. Οδ. Μαρουλή) 1ος όροφος
Τηλ.: 6973204526 / 2106545809
Email: info@choroskinisirythmos.com

  Οικονομική Πολιτική Σεμιναρίου
  • Η εξολοκλήρου πληρωμή του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεται μέρος του σεμιναρίου, αλλά η τιμή του παραμένει συμπαγής.
  • Η θέση κρατείται προσωρινά κατόπιν συνεννόησης, αλλά η οριστική εξασφάλιση της γίνεται μόνο με την κατάθεση του ποσού των 20 ευρώ.
  • Σημειώνεται πως το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά σας, μέχρι την Κυριακή 26/2, για το συγκεκριμένο σεμινάριο Ακροβατικά Εδάφους με την Λία Χαμηλοθώρη, θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό.
  • Αν ακυρώσετε από τη Δευτέρα 27/2 και μετά, (τραυματισμός, covid, ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια), το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά εάν επιθυμείτε, μπορείτε να βρείτε αντικαταστάτη να πάρει την θέση σας.
  • Σημειώνεται πως το studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανό τραυματισμό.
  • Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου υπάρχει φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση.
  • Με την συμμετοχή σας αποδέχεστε την δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο στην ιστοσελίδα το Fb και το instagram του studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ.