Αθανασία Κανελλοπούλου Ways of seeing

Αθανασία Κανελλοπούλου Ways of seeing

4/7/2022 -7/7/2022

Χορογραφικό Εργαστήρι με την Αθανασία Κανελλοπούλου

Αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε μορφής Τέχνης είναι η προσωπική έρευνα, η διαφορετικότητα της αντίληψης του καθενός και των ορίων του. Με αφορμή τη νέα χορογραφική δουλειά της Αθανασίας Κανελλοπούλου, πάνω στην έννοια του υπερρεαλισμού και του ονείρου, το σεμινάριο θα εστιάσει στο σώμα, ως όχημα μιας εσωτερικής μεταμόρφωσης και διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας φωτογραφικό υλικό, λογοτεχνικά κείμενα, και μέσα από δημιουργικούς αυτοσχεδιασμούς και δομημένες φράσεις, δημιουργείται ένα αμφίσημο σύμπαν, όπου κίνηση, λόγος, σιωπή, αντικείμενα, οδηγούν σε μια προσωπική έκφραση και δημιουργική συνύπαρξη. Το ανοιχτό συνεργατικό πνεύμα θα βοηθήσει στη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες/ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς και performers.

Πληροφορίες και κράτηση θέσης

Tο studio Choroskinisirythmos λαμβάνει κάθε μέτρο για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του. Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες: 4/7/2022 -7/7/2022
Ώρες: 20.00 – 23.00
Κόστος: 90 euro

ΧΟΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΡΥΘΜΟΣ
Μεσογείων 446 Αγία Παρασκευή (είσοδος από Στρ. Οδ. Μαρουλή) 1ος όροφος
Τηλ.: 6973204526 / 2106545809
Email: info@choroskinisirythmos.com

  Οικονομική Πολιτική Σεμιναρίου
  • Η εξολοκλήρου πληρωμή του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεται μέρος του σεμιναρίου, αλλά η τιμή του παραμένει συμπαγής.
  • Η θέση κρατείται προσωρινά κατόπιν συνεννόησης, αλλά η οριστική εξασφάλιση της γίνεται μόνο με την κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ.
  • Σημειώνεται πως το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά σας, μέχρι την Κυριακή 5/6, για το συγκεκριμένο σεμινάριο της Αθανασίας Κανελλοπούλου Ways of seeing, θα σας επιστραφεί πίσω το ποσό των 25 ευρώ.
  • Αν ακυρώσετε από το Δευτέρα 6/6 και μετά, (τραυματισμός, covid, ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια), το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά εάν επιθυμείτε, μπορείτε να βρείτε αντικαταστάτη να πάρει την θέση σας.
  • Σημειώνεται πως το studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανό τραυματισμό.
  • Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου υπάρχει φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση.
  • Με την συμμετοχή σας αποδέχεστε την δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο στην ιστοσελίδα το Fb και το instagram του studio ΧΟΡΟΣ κίνηση ΡΥΘΜΟΣ.