Δάσκαλοι

Αθηνά Λαμπαδαρίδη Δήμου

Αθηνά Λαμπαδαρίδη Δήμου

Ιδρύτρια της Σχολής Χορός-Κίνηση Ρυθμός. Μαθήτευσε από 9μιση ετών στα φυτώρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και αποφοίτησε από το επαγγελματικό τμήμα της ενήλικη, γνωρίζοντας πλέον καλά το όραμα της ζωής της.
Αθανασία Κανελλοπούλου

Αθανασία Κανελλοπούλου

Η Αθανασία Κανελλοπούλου είναι ανεξάρτητη χορογράφος, παιδαγωγός και χορεύτρια. ‘Εχει σπουδάσει με υποτροφία χορό στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό και Πολίτικο λαούτο.
Έλενα Κοντογόνη

Έλενα Κοντογόνη

Η Έλενα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος κρατικού διπλώματος καθηγήτριας χορού από την σχολής Νίκης Κοντάξακη.
Μαρία Φουντούλη

Μαρία Φουντούλη

Η Μαρία Φουντούλη είναι αριστούχος απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2007) και του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).
Άννα Καραμήτσου

Άννα Καραμήτσου

Η Άννα Καραμήτσου είναι ιδρύτρια της πρώτης Σχολής Αφρικάνικου Χορού, Μουσικής και Τεχνών SELI KANOU – West African Dance & Music, στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, το 2007 και συνιδρύτρια της Ομάδας African Dance & Music SELI KANOU, το 2004.
Κωνσταντίνος Παπαματθαιάκης

Κωνσταντίνος Παπαματθαιάκης

Ο Κωνσταντίνος Παπαματθαιάκης είναι αριστούχος απόφοιτος της σχολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. To 2011 συνέχισε την εκπαίδευση του στο Λονδίνο ολοκληρώνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στο London Contemporary Dance School.
Κάντυ Καρρά

Κάντυ Καρρά

Η Κάντυ Καρρά είναι περφόρμερ και εκπαιδευτικός, αριστούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκη Κονταξάκη».